[Workaround] Stuck green all over the planet on AMD cards

Discussion in 'Support!' started by thekarlmarx, August 20, 2015.

  1. dom314

    dom314 Post Master General

    Messages:
    891
    Likes Received:
    1,190

    Attached Files:

    tunsel11 likes this.
  2. dom314

    dom314 Post Master General

    Messages:
    891
    Likes Received:
    1,190
    Kinda expected that. Here, lets see if the rest turns pink.

    Attached Files:

  3. dom314

    dom314 Post Master General

    Messages:
    891
    Likes Received:
    1,190
    [​IMG]

    Attached Files:

    tunsel11 likes this.
  4. TheMinionPT

    TheMinionPT New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    3
    It took all the fog of war, but for now, it will work :D
    dom314 likes this.
  5. dom314

    dom314 Post Master General

    Messages:
    891
    Likes Received:
    1,190
    Hey @tunsel11 could you try this please? I know that at the very least there will be an issue with multiple circles not intersection properly, but I want to see what this looks like.

    Attached Files:

    tunsel11 likes this.
  6. cdrkf

    cdrkf Post Master General

    Messages:
    5,720
    Likes Received:
    4,793
    So @dom314 have you got this on PAMM? Also can one of the mods sticky this thread? @cola_colin? I think it's important people with this issue can find this thread...

    Finally, @jables Dom has made some serious strides with this issue. As you guys are still doing some development on PA I thought I'd highlight this, maybe worth including something based on this for the main game?

    Edit: I've been doing some regression testing on unaffected hardware and these changes don't appear to break anything on already working cards. They do vastly improve things on the most recent AMD cards however.
    dom314 likes this.
  7. dom314

    dom314 Post Master General

    Messages:
    891
    Likes Received:
    1,190
    I totally forgot to actually post it in this thread. Yes, here is the mod xD.
    https://forums.uberent.com/threads/rel-client-fix-for-green-planet-bug.71444/
    I should also note, this doesn't actually fix anything. It just finds the pattern in the incorrect data that you get on those cards and then trying to filter it out.
    cdrkf and mckenzies like this.
  8. cdrkf

    cdrkf Post Master General

    Messages:
    5,720
    Likes Received:
    4,793
    Well I guess from a users view point it 'fixes it' :p I know what you've done is a work around. Still, from my testing it's a work around that doesn't impact other users so strikes me as a win win :)
    dom314 likes this.
  9. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,074
    Likes Received:
    16,221
    Sticky with a name that hopefully gets people who have the issue to find it quickly
    tunsel11 and cdrkf like this.
  10. cdrkf

    cdrkf Post Master General

    Messages:
    5,720
    Likes Received:
    4,793
    Gpu specs?
  11. ivanh93

    ivanh93 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    3
    Hey guys: (Sorry for my bad english)
    I read all the forum and I search all the web trying to fix my problem... I have a R9 270... in PA 1 and PA titans, I can't see the landing circles, the units icons and the attacks circles (when drag)... Maybe have a solution or anywhere, Im using win10 x64 and latest drivers... Before when I have win 7 and stock drivers the game runs fine...!!! but now I can't put this drivers they are unsuported... Thanks for read my message :D and sorry for the very bad english!
  12. Clopse

    Clopse Post Master General

    Messages:
    2,526
    Likes Received:
    2,861
    There is a mod which fixes this. Search the community mods list for " green planet fix". Can't think of the exact mod name but it was made by dom
  13. ivanh93

    ivanh93 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    3
    The green fix don't work for me... I can't see the green metal dots and ratios of attack and build...
    tunsel11 likes this.
  14. Clopse

    Clopse Post Master General

    Messages:
    2,526
    Likes Received:
    2,861
    Did you update to the newest amd driver? There has been trouble with them too, roll back to the previous driver and all should be ok.
  15. ivanh93

    ivanh93 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    3
    Yes I roll back the driver and have the same problem
  16. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,326
    Likes Received:
    2,118
  17. ivanh93

    ivanh93 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    3
    I donwload the 16.7.2 drivers files, put in bin x 64 and works fine!!! THANKSSSS!!!! :D :D :D
    tunsel11 and mwreynolds like this.
  18. silentisbutonis

    silentisbutonis New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    I have the same problem with the planet all green.

    Playing on Ubuntu 16.04.1 with the RX 460.
  19. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,326
    Likes Received:
    2,118
    Huh, I thought this was Windows-only. Does the "Fix for green planet bug" mod fix it for you?
  20. dom314

    dom314 Post Master General

    Messages:
    891
    Likes Received:
    1,190
    tunsel11 and bastian0483 like this.

Share This Page