[REL] PA Stats (Decommissioned)

Discussion in 'Released Mods' started by cola_colin, August 15, 2013.

  1. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,363
    Likes Received:
    2,144
    What happens if you enter the replay ID manually in PA? The replay ID is the large numbers in the startpa:// link. Does it work then?
  2. tracert

    tracert Member

    Messages:
    54
    Likes Received:
    21
    I also get this with no mods. Someone else in the chat was also getting it so I think it's a bug the in current build.
  3. huangth

    huangth Active Member

    Messages:
    493
    Likes Received:
    209
    I open my cmd to type the command directly.

    C:\Games\Planetary Annihilation\Planetary Annihilation\stable>PA.exe --uioptions "startpa://replay=8600894517432279971"
    The game runs, try to load the replay and fail.

    C:\Games\Planetary Annihilation\Planetary Annihilation\stable>PA.exe --uioptions "8600894517432279971"
    The game runs and stay in main menu, nothing happens later.

    When using in-game replay system, I can find my replay and watch it without any problem.
    But I just can't start watching replay from PA Stats.

    If I try to enter the number of replay in the Replays page in game with the filter setting "All Recent Games", the game can't find such the replay.
    But if I type the number of replay with the filter setting "My Games Only", the game can find it!
    Last edited: August 31, 2015
  4. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,363
    Likes Received:
    2,144
    Since @tracert said it was broken, I just test it out as well and it indeed doesn't work for me either. So something for @cola_colin to fix. :)
    huangth likes this.
  5. stuart98

    stuart98 Post Master General

    Messages:
    6,020
    Likes Received:
    3,902
    So the "info.nanodesu.pastats.proxy" mod that you might be wondering about is simply a mod that's spelled pastats that does nothing other than force people to download pa stats online so that if they leave spaces out of pastats they can still find it.
  6. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    16,255
    lol.
    I always search "stats"

    Can you update the icon of the proxy mod to http://www.pastats.com/mod/icon.png
    ? That path probably is gonna survive the coming server move, the other not.
  7. Clopse

    Clopse Post Master General

    Messages:
    2,516
    Likes Received:
    2,858
    Ah nice news on the server move. Is this to do with the super slow page loading?

    If I search for a player, the results come up really fast, but when I click on their name in the search result list it can take a lot of time to open up the page. I usually do this when I see who I'm playing so I can check how they played the map we are on the last time they played, but this slowness is a tiny bit annoying.
  8. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    16,255
    That's because the player pages are awfully programmed. Come the server move I'll do a few "cuts" that probably will make the player page only show number stats on the last few days. Should be a difference like night and day.
    Clopse likes this.
  9. towerbabbel

    towerbabbel Active Member

    Messages:
    182
    Likes Received:
    106
    Is the rest api documented somewhere? I'm trying to figure out a way to get all the 1v1 games by a particular player on a particular map.
  10. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    16,255
    Not sure if there is API you can use for that. The OP has all info (or links to info) on existing APIs
  11. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    16,255
    PA Stats is moving servers and until a problem with the domain transfer is handled there will be the old pa stats on pastats.com and the new pa stats on http://pastats.nanodesu.info/
    Hopefully soon pastats.com will be correct again as well.
    Until then if you're looking for your games they are on http://pastats.nanodesu.info/
    proeleert likes this.
  12. uggla88

    uggla88 New Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    14
    Hello @cola_colin,

    FYI, http://pastats.nanodesu.info/servers reports an empty json and this even if I configure my dedicated server to point to the new ip (pastats.nanodesu.info).

    So I think dedicated servers for FFA are not reported and can't be seen in the lobby.
    Maybe this is normal and a transient issue till the migration is finished ?
  13. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    16,255
    The DNS has changed now, can you point it at pastats.com directly? It should not happen either way though.
  14. uggla88

    uggla88 New Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    14
    @cola_colin it is the case (pointing to ip 45.x.x.x), but there's probably something else wrong because json is still empty.
  15. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    16,255
    does the custom server program print anything unusual in its logs?
  16. uggla88

    uggla88 New Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    14
    No it reports to send the payload as usual.

    Extract from tcpdump :
    Code:
    20:22:11.408326 IP Maurice.57285 > linode.palobby.com.http: Flags , seq 2970418461, win 29200, options [mss 1460,sackOK,TS val 2721804115 ecr 0,nop,wscale 7], length 0
    20:22:11.562450 IP linode.palobby.com.http > Maurice.57285: Flags [S.], seq 496715949, ack 2970418462, win 28960, options [mss 1460,sackOK,TS val 349939686 ecr 2721804115,nop,wscale 7], length 0
    20:22:11.562544 IP Maurice.57285 > linode.palobby.com.http: Flags [.], ack 1, win 229, options [nop,nop,TS val 2721804153 ecr 349939686], length 0
    20:22:11.562683 IP Maurice.57285 > linode.palobby.com.http: Flags [P.], seq 1:902, ack 1, win 229, options [nop,nop,TS val 2721804153 ecr 349939686], length 901
    ...
    So to my mind, a connection is established. I guess I'm sending my payload.
    But for any reason it seems not to "register" it.
    A request to http://pastats.com/servers is now working but it is still empty.
    FYI : On my side I did only change the ip in nodePAMaster conf file. It was working before. However I could do something wrong or miss something.
    Note : if needed, I could join the chat, if it could help fixing the issue.
  17. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    16,255
    Hmm maybe for whatever reason posting via the IP directly doesn't work.
    I can add servers via javascript commands from anywhere I can post, so it works in general.
    Maybe configure the domain http://pastats.com instead of the direct IP in the config file of the server controller.
  18. uggla88

    uggla88 New Member

    Messages:
    29
    Likes Received:
    14
    So I put the hostname (without http://) pastats.com instead of the ip in the conf file.
    Note : putting the url http://pastats.com does not work.
    And now it is working. Strange because before I had the IP. :)
    Anyway this is fixed.

    As usual, @cola_colin thank you really much for your help !
    Last edited: September 20, 2015
    cola_colin likes this.
  19. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,125
    Likes Received:
    16,255
    The explanation turns out to be that the ip is shared by more than just pa stats, so that's why :)
    uggla88 likes this.
  20. ljfed

    ljfed Active Member

    Messages:
    181
    Likes Received:
    138

Share This Page