[REL] [CMM] Hotbuild2 v1.51 [113578]

Discussion in 'Released Mods' started by proeleert, December 8, 2013.

  1. mjshorty

    mjshorty Well-Known Member

    Messages:
    768
    Likes Received:
    449
    relevant ones i can think of....mod batchsize, PA stats, exodus esports, unlimited players, transperent strategic icons, system sharing, in game browser, highlighted buildings, eco-manager, cusom skybox, commander HUD, System view and a lot of color changing mods....ya its alot of stuff =P, and more that are unnactivated xD
  2. Miktor

    Miktor New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    3
    An option to make hotbuild case sensitive would be awesome. A current problem I have is that I build something on for example r. But when i press shift-r it still issues the build command. Even when doing alt-r. This also seems to be a problem for the uber keybinds, not quite sure how to get around it.
  3. proeleert

    proeleert Post Master General

    Messages:
    1,679
    Likes Received:
    1,653
    Can you list all mods that have settings ?

    It was case sensitive at some point but 99% of the users wanted it case insensitive then....
  4. wondible

    wondible Post Master General

    Messages:
    3,279
    Likes Received:
    2,084
    PA-Diag doesn't have anything specific to settings, but the mods in global and the settings scene would be relevant.

    https://forums.uberent.com/threads/rel-pa-diag-1-0-2.66208/
  5. proeleert

    proeleert Post Master General

    Messages:
    1,679
    Likes Received:
    1,653
    Ow yeah great idea do a pa-diag press ctrl+shift+alt+d when you are in game an have installed pa-diag. And attach the json file it creates.
  6. Miktor

    Miktor New Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    3
    Yeah, that's understandable, what i really want is just to be able to press alt-r or ctrl-r without building stuff. So r is only recognised as a build command when it's by itself, or when you hold shift (to build five units at a time). But as I said, this also seems to be a problem with the uber keys as well.
    Last edited: January 19, 2015
  7. Killerkiwijuice

    Killerkiwijuice Post Master General

    Messages:
    3,878
    Likes Received:
    3,621
    Something's wrong with the mod for me, I already re-installed and this keeps happening

    [​IMG]


    There are no settings, and a profile I saved from a while back doesn't do anything.

    Basically, it's broken

    EDIT: I ran the .pas file through jsonlint.com and there are many errors, well technically only one but like a whole quarter of the file is missing!

    Code:
            {
                "key": "capture_group_6",
                "title": "!LOC(settings:capture_group_6.message):capture group 6",
                "value": "ctrl+6",
                "options": {
                    "title": "!LOC(settings:capture_group_6.message):capture group 6",
                    "type": "keybind",
                    "set": "units",
                    "display_group": "!LOC(settings:units.message):units",
                    "display_sub_group": "!LOC(settings:unit_capture_groups.message):unit capture groups",
                    "default": "ctrl+6"
                },
                "type": "keybind",
                "active": false,
                "conflictLabel": "Conflict:",
                "conflicts": [
                  
                ],
                "hasConflict": false,
                "showClear": false
            },
            {
                "key": "capture_group_7",
                "title": "!LOC(settings:capture_group_7.message):capture group 7",
                "value": "ctrl+7",
                "options": {
                    "title": "!LOC(settings
    This code is taken from the very end of the .pas. There is obviously something wrong with the bottom of the thing.

    not sure if this is related but it's worth a try.

    There was a mod conflict. I disabled all mods and it's working now. I will find the culprit and update here.
    Last edited: January 27, 2015
  8. gmase

    gmase Well-Known Member

    Messages:
    341
    Likes Received:
    255
    I think there is an incompatibility with Unit Database mod.
  9. stuart98

    stuart98 Post Master General

    Messages:
    6,008
    Likes Received:
    3,888
    Empy.json was broken. Here's the fixed code.

    Code:
    {
      "uber": {},
      "hotbuildglobalkey": {},
      "hotbuildglobal": {}
    }
  10. ljfed

    ljfed Active Member

    Messages:
    182
    Likes Received:
    132
    I am having a few problems with hotbuild2 after downloading the new update.
    firstly i was wondering what community defaults do and when exporting do the files need to be saved as .pss?.

    After installing the new update for hotbuild2 my hot-keys got reset (at least this is what i think caused them to reset). I changed my hot keys back to normal and saved using import/export function. When i went to see if it had worked in AI skirmish, it didn't. I went back and imported my hot keys, however all the hot keys set using hotbuild2 (not normal hot keys such as select idle fabbers and select all matching units) were highlighted purple but when clicking them it showed that nothing has been set to these keys. when trying to set something to a key all the purple highlighted keys would turn black.

    Now when i try to change hot keys it is really weird. If i set something to a hot key (for example a vehicle factory to the letter c) then i click on the letter v, the vehicle factory will stay down the bottom but the key will change to the key i just clicked on. So now nothing will be set to c but a vehicle factory will be set to v. Also the keys don't get highlighted purple when this happens.

    Can anyone help? The only problem i can think of are community defaults because i was playing around with them.
  11. proeleert

    proeleert Post Master General

    Messages:
    1,679
    Likes Received:
    1,653
    Haven't done updates in a while.
    Can you attach your exported binds here?
    I'll take a look on how to fix your problem then.
  12. ljfed

    ljfed Active Member

    Messages:
    182
    Likes Received:
    132
  13. ljfed

    ljfed Active Member

    Messages:
    182
    Likes Received:
    132
    when i try to upload my exported files it says:
    ERROR the uploaded file does not have an allowed file extension.
    all the files are saved as something.pas
  14. proeleert

    proeleert Post Master General

    Messages:
    1,679
    Likes Received:
    1,653
    Just open the file with notepad and copy paste the contents to http://pastebin.com/ and share pastebin link here.
  15. ljfed

    ljfed Active Member

    Messages:
    182
    Likes Received:
    132
    hotbuild2_keys: pastebin.com/vQZkdwj7
    hotbuild2_test3: pastebin.com/erZZb6e0
    hotbuild2_test5: pastebin.com/5Rp3Xpnx

    pastebin: pastebin.com/u/ljfed

    i uploaded a few just in case but hotbuild2_keys should be the right file to look at.
  16. ljfed

    ljfed Active Member

    Messages:
    182
    Likes Received:
    132
    So today i tried and it worked fine but after a wile it started working weirdly (like i said in my original post) but when i restarted the game it worked perfectly. Now it works fine but sometimes it is glitchy.
  17. proeleert

    proeleert Post Master General

    Messages:
    1,679
    Likes Received:
    1,653
    Weird stuff.
    I forgot to test your exports yesterday cause I got seriously distracted.
    I'll try to take a look tonight.
    If you are on pa-chat come talk to me.
  18. Quitch

    Quitch Post Master General

    Messages:
    5,287
    Likes Received:
    5,991
    IT'S MY FAULT
  19. proeleert

    proeleert Post Master General

    Messages:
    1,679
    Likes Received:
    1,653
    I knew it !
  20. Quitch

    Quitch Post Master General

    Messages:
    5,287
    Likes Received:
    5,991
    Oh now you respond :p

Share This Page