Servers having some trouble

Discussion in 'Support!' started by Killerkiwijuice, February 22, 2015.

  1. Killerkiwijuice

    Killerkiwijuice Post Master General

    Messages:
    3,879
    Likes Received:
    3,597
    With almost every single lobby, the UI is EXTREMELY laggy when loading planets and takes minutes to switch systems. I know it's happening to everyone because of Twitch streams and PA Chat.

    Basically, the servers are derping and it's affecting Lobby Simulator
  2. aapl2

    aapl2 Active Member

    Messages:
    260
    Likes Received:
    175
    every single part of the UI is pretty much a joke, the response times are crap. imb4 "it's the mods hur durr durr".

    if vanilla hotkeys didn't suck major dicks I wouldn't need mods to play.
    tunsel11 likes this.
  3. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,074
    Likes Received:
    16,221
    Whenever somebody reports this I try to reproduce and all I get is a perfectly working lobby
  4. aapl2

    aapl2 Active Member

    Messages:
    260
    Likes Received:
    175
    well I glad you're one of the few.
  5. cola_colin

    cola_colin Moderator Alumni

    Messages:
    12,074
    Likes Received:
    16,221
    I wish I were not, I'd love to debug this.
  6. aapl2

    aapl2 Active Member

    Messages:
    260
    Likes Received:
    175
    FIELD TRIP TIME
  7. aapl2

    aapl2 Active Member

    Messages:
    260
    Likes Received:
    175
    not even close to what we're addressing m8

Share This Page