Can't Create or Join Online Games

Discussion in 'Support!' started by lgrgreen18, May 29, 2018.

  1. lgrgreen18

    lgrgreen18 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Process becomes stuck on "Login Accepted" until it goes through 4 attempts and says that the connection to the server failed. I don't have any special characters in my name, I opened ports 9000-9100 TCP, done a clean boot, started with --nomods, I've tried different servers and turned local server to off in settings. Please help!

    Attached Files:

  2. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,328
    Likes Received:
    2,124
    So local servers work just fine then, eh?

    Do you have any antivirus of firewalls active that could interfere? As a quick test, you could temporarily try disabling those. If that works, you'll need to figure out how to add PA as an exception.
  3. lgrgreen18

    lgrgreen18 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    I've tried both specifically adding an exception and just turning it off and I still got the same result. And yeah singleplayer only works with the local server on.
  4. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,328
    Likes Received:
    2,124
  5. lgrgreen18

    lgrgreen18 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Yeah I was considering that since it happened so recently and I just tried it out yesterday, is it just something to wait out for now?
  6. lgrgreen18

    lgrgreen18 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    I actually just fixed it by deleting all user data and when asked to migrate my account I said "not right now" instead of going through the login process. Thank you so much for your help!!!
    kelwin99 and DeathByDenim like this.
  7. DeathByDenim

    DeathByDenim Post Master General

    Messages:
    4,328
    Likes Received:
    2,124
    Interesting and also weird.

    @kelwin99 @wyao : This looks like a possible issue with the PlayFab migration. Two other users posted the same connection issues and might be related, see links above.
    kelwin99 likes this.
  8. kelwin99

    kelwin99 Uber Employee

    Messages:
    39
    Likes Received:
    120
    @DeathByDenim thanks for the heads-up. I passed this along to the engineers along with the log and his work-around.
    flubbateios and DeathByDenim like this.

Share This Page